2023.06.10.
Ma Margit, Gréta napja van.
Hibabejelentés:

Adatvédelem
Az Ön személyiségi jogainak tiszteletben tartása iránt a CBN Telekom Kft. elkötelezett. Személyes adatait a vonatkozó adatvédelmi és adatbiztonsági jogszabályokkal összhangban kezeljük.

A személyes adatainak kezelési módját - tájékoztatva Önt vagy hozzájárulását kérve, amikor ezt az alkalmazandó jogszabály előírja - ismertetik a lentebb található adatvédelmi tájékoztató dokumentumok, amikor a szolgáltatásainkat igénybe veszi, illetve amikor rendelkezésére bocsájtjuk.

Az adatvédelmi tájékoztató dokumentumok az CBN Telekom Kft. valamennyi előfizetőjére, weboldal látogatóira - függetlenül attól, hogy előfizető-e vagy sem - érvényesek. Kérjük a dokumentumokat a hatályos általános szerződési feltételeinkkel és szerződésével összefüggésben olvassa.

Ezen adatvédelmi tájékoztató dokumentumok módosulhatnak a jövőben, ezért kérjük a weboldalunkon rendszeresen ellenőrizze, hogy történt-e változás a dokumentumok tartalmában.

Szolgáltatásaink összekapcsolódhatnak más vállalatok weboldalaival, melyek saját adatvédelmi szabályzattal rendelkezhetnek, ezért javasoljuk, hogy azon adatvédelmi szabályzatokat is figyelmesen olvassa el. Harmadik felek adatvédelmi gyakorlatáért, valamint termékeik vagy szolgáltatásaik tartalmáért nem vállalunk felelősséget.

Adatvédelmi tisztviselő: (ugyfelszolgalat@cbntelekom.hu)
● Általános szerződési feltételek ● Gyermekvédelmi szűrőszoftver ● Egységes Internet szolgáltatást leíró táblázat


● Hívásvégződtetés Partnerszolgáltatóknak


Ügyfelszolgálat: +36 82 333-777